Атестація педагогів

21 марта 2024 - Администратор
Атестація педагогів

Атестація педагогічних працівників є обов’язковою і педагоги мають проходити її раз на п’ять років. Ці аспекти залишилися ключовими й у новому Положенні про атестацію педагогічних працівників.
Атестація педагогічних працівників – це стимул для професійного розвитку, цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності освітнього процесу.

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося чергове засідання атестаційної комісії відповідно до Положення про атестацію, яке набуло чинності 1 вересня 2023 року. У ході засідання підсумовано результати роботи атестаційної комісії з аналізу та вивчення практичного досвіду педагогів, які атестувались, обговоррено прийнятті рішення.   
Згідно з новим Положенням про атестацію за результатами атестації атестаційною комісією 1 рівня прийнято рішення про відповідність усіх педагогів займаній посаді, присвоєно та підтверджено чергові кваліфікаційні категорії та відповідні тарифні розряди педагогам, а також прийнято рішення про підтвердження та присвоєння педагогічних звань «Викладач-методист» та «Майстер виробничого навчання першої категорії».              
Вітаємо колег з проходженням атестації та бажаємо міцного здоров’я, нових перемог та творчих успіхів у педагогічній діяльності та можливості втілювати   свої творчі ідеї під мирним незалежним небом нашої неньки України. Віримо і дякуємо ЗСУ та наближаємо перемогу!

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"