Чергове засідання педради

19 июня 2019 - Администратор
Чергове засідання педради

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту»  відбулось чергове засідання педагогічної ради,  на якому розглядалися питання навчально-виховної роботи.

Роботу засідання розпочав заступник директора  Павлюк М.В., який ознайомив присутніх із порядком денним, а також презентував педагогам прогнозоване педагогічне навантаження на наступний 2019-2020 навчальний рік.

Наступним питанням порядку денного стало переведення учнів груп першого та другого курсів на наступний навчальний рік та допуск до державної кваліфікаційної атестації учнів випускних груп. Про ситуацію, пов’язану з відвідуванням навчальних занять учня, а також про вжиті заходи доповіла класний керівник групи №12 Шевцова С.В.

Якість навчання та об’єктивність оцінювання – чи не найважливіші питання в роботі педагога. Питання про підсумки проведення директорських контрольних робіт висвітлили голови методичних комісій. Поліщук Н.А. у своїй презентації акцентувала увагу на важливості вивчення гуманітарних дисциплін для особистісного розвитку учня та вказала на прогалини у знаннях учнів з певних предметів та тем. Шеменюк Н.В., голова методичної комісії природничо-математичних дисциплін,  висвітлила реальну картину успішності учнів з предметів даного циклу та засвідчила недостатній рівень знань учнів. Змістовними та конструктивними були виступи Бойко Л.Г., голови методичної комісії будівництва та сфери побуту, та Іванова В.Л., голови методичної комісії залізничних дисциплін. Аналіз директорських контрольних робіт засвідчив рівень успішності наших учнів.

Про підсумки проведення атестації педагогів та результати роботи колективу над першим етапом науково-методичної проблеми закладу доповіла методист Боярчук І.С., яка  наголосила на результатах, досягненнях колективу та актуальних проблемах покращення якості підготовки  кваліфікованих робітників, важливості удосконалення інноваційних форм і методів роботи педагогів, на  урізноманітненні методів індивідуальної роботи з учнями.

Приємним моментом педради стало вручення Бойко Л.Г., викладачу охорони праці, сертифіката Національної Академії педагогічних наук України університету менеджменту освіти, кафедри технологій навчання, охорони праці та дизайну за підготовку учасника Всеукраїнської учнівської інтернет-конференції «Охорона праці на роботі майбутнього», учня групи №7 Голоднюка Владислава.

Отже, саме зараз для педагогів – пора  напружених днів підсумків, аналізу та річних звітів. Усі рішення, ухвалені педрадою, спрямовані на удосконалення освітнього процесу, мають бути виконані і тоді розпочнеться довгождана пора відпусток.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"